maanantai 2. helmikuuta 2015

Lähtölaskenta

Vaasassaoloaikaa on nyt sit jäljellä viikko. Jääkaapin tyhjennystä ja pakkaamista lukuunottamatta hommat alkaa olla aikalailla kasassa ja tänä aamuna selvisi kämppäasiakin!

Mehän laitettiin asuntohakemus menemään jo aikoja sitten. Se oli sellanen lomake, jolla ilmotetaan saapumispäivä, -aika ja lennon numero, sekä asunto jonka haluaa. Meille kuuluu kuljetus lentokentältä asunnolle, mistä syystä kaikki lennon tiedot piti olla mukana. Myös ilmeisesti sim-kortit saadaan koulun kautta, koska lomakkeella piti ilmottaa oma korttityyppi.

Tällä viikolla laitoin sit viestiä meidän kohdemaan vaihtovastaavalle, koska kämpästä ei oo mitään kuulunu. Ei siinä  muuta, mutta kun viikon päästä ollaan sinne jo menossa niin luulis, että jotain olis ilmotettu. Sieltäpä vastattiinkin, että ei oo mitään hakemusta saapunut. Verenpaineet siinä vähän nousi, mutta ilmeisesti siis oltiin laitettu vanhentunut hakemus, joka ei oo enää käytössä tms. Ei muuta ku äkkiä uus menemään ja sehän löysiki perille nopeesti.

Asunto, joka yritettiin saada, vapautuu vasta maaliskuussa. 38-neliöisen sijasta vapaana oli kuitenkin 34-neliöinen kämppä samasta korttelista ja sehän passaa meille. Tehdään nyt aluks kuukauden sopimus ja katotaan sit kun koulu alkaa, että vaihdetaanko isompaan. Meitä  myös tullaan hakemaan lentokentältä. Tiiättekö ku aina saapuvien puolella on niitä tyyppejä erinäisten kylttien ja lappujen kanssa? Jep, meitä on vastassa semmonen tyyppi.

Viimesen viikon aikana ollaan saatu muutakin aikaseks. Löysin just eikä melkeen ajoissa käsimatkatavaraks soveltuvan rinkan, joka on sopiva myös kuukauden reppureissaamiseen. Lisäks ollaan saatu vaihdettua valuuttaa, laitettua vakuutukset kuntoon ja isännöitsijääkin on nyt infottu. Tässähän alkaa hommat loppua.
Huhhuh, nyt on jännää. Viimestä viikkoa viedään ja lauantaina äiti tulee hakemaan meidät Mikkeliin, josta se sit vie tiistaina Helsinkiin. Ei tartte raahata talvivaatteita Thaimaahan ku saadaan jättää ne äitille.

Nyt on lähtö lähellä.

Ps. yleisön pyynnöstä terkkuja Kessulle.

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti