perjantai 13. helmikuuta 2015

China Town

Ihan alkuun tiedoks, että tää teksti on testipostaus tabletilla. Seuraavan muutaman viikon aikana kaikki julkaisut tulee tabletilta mikä saattaa mahdollisesti muuttaa postausten ulkoasua. Kännykällä ei saa blogiin kuvia ollenkaan, joten we'll see..

Tänään lähdettiin sit etsimään rautatieasemaa huomista varten. Päädyttiin ottamaan taksi että nähdään kauanko kestää matka meiltä asemalle ja paljonko maksaa. Puoli tuntia se vei ruuhka-aikaan ja maksoi n. 6e. Bangkokissa on isoja motareita ja niitä menee eri kerroksissa, joten oli ihan siistiä mennä autolla.
Rautatie löytyi ja siitä lähdettiin kävelemään ajatuksena löytää China Town. Käveltiin ties mitä hiljaisia pikkukatuja kunnes suorastaan törmättiin China Towniin. Valtavasti ihmisiä ja autoja ympäri katua, valoja, värejä ja hajuja ja kadunvarret täynnä ruokakojuja. Otettiinkin sit nuudelit ja kaveriks passionhedelmämehut. Kokeiltiin myös aitoja oikeita kevätrullia.
China Townista lähdettiin intuition varassa kohti ilmajuna-asemaa. Reittivalinta oli onnistunut, löydettiin nimittäin Bangkokin tunnetuin puisto Lumphini Park ja vielä ostoskeskusaluekin. Melkosia laitoksia. Kello oli sen verran ettei kauheesti jääty kiertelemään, mitä nyt vähän ihmeteltiin Central Worldin pihalla olevia jonkin sortin ystävänpäivämarkkinoita. Sieltä tuli ostettua eka smoothie, ne tuntuu olevan Thaimaassa melko suosittuja.Kämpille tultiin ilmajunilla ja kävellen, matkalla oikaistiin lähipuiston kautta. Nähtiin siellä jättietana, sellanen joita tuli Ronin suusta Harry Potterissa. Nam.

Huomenna tien päälle, katotaan millon pääsen seuraavan kerran internetin ihmeelliseen maailmaan. 

-Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti