sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Suomituristina Pattayalla

Kun suomalainen kattoo lätkää, se tarvii muita suomalaisia seuraks.

Tuli tossa toissaviikonloppuna lähdettyä taas vähän Pattayalla käymään, ihan vaan ku sinne on niin lyhyt matka. Ainakin yks juttu mulla taitaa kyseisestä paikasta jo ollakin, mutta tää käynti olikin vähän erilainen kuin eka. Ajateltiin, että mennään vaan ja etitään paikan päältä joku kohtuuhintainen hostelli, mutta satuinkin vahingossa törmäämään netin ihmeellisessä maailmassa halpaan hyvällä paikalla olevaan hotelliin, jossa oli sauna! Tätä ei voi missata, huone oli pakko varata etukäteen.



Oltiin Pattayalla jo torstaina aamupäivästä, mentiin rannalle ja aateltiin illalla päästä saunaan. Sepä ei yllättäen toiminutkaan ja respasta saatiin kuulla, että korjaajaa on odoteltu. Jahas, noniin. Onneks Google on kaveri ja aika nopeesti löytyikin Jomtien Sauna, joka on Pattayan toisen rannan, Jomtien Beachin puolella. Perjantaina lähettiin tietysti suunnistamaan sinne ja vaikka tuntu että paikka on keskellä ei mitään niin kyllä kannatti.

Jomtienin takamailta löytyi paikka, jossa lopulta vietettiin parikin päivää. Sisäänpääsy maksaa 200 bahtia eli semmosen 6e ja sisältää saunan, höyrysaunan, uima-altaan ja kylmävesialtaan käytön koko päivän ajan. Ruokakin on hyvää ja suht halpaa. Kuulin juttua, että saunan lauteet ois suomalaista puuta ja kiuas Harvialta. Paikan omistajan kansallisuus jäi lopulta hieman hämärän peittoon, mutta jäätiin siihen käsitykseen että tyyppi on venäläinen.



Sauna oli löydetty, jäljellä oli toinen suomituristimissio. Jääkiekon mm-kisathan alkoi sopivasti sinä viikonloppuna kun oltiin Pattayalla, joten siinäpä erittäin hyvä syy etsiä kunnon Suomibaari. En juurikaan lätkää seuraa, mutta mm-kisat tulee keväisin kateltua. Terveisiä vaan Karjala-baariin, pisteet sinne ilmaisesta biljardista. Pari matsia tuli siinä käytyä katsomassa.



Paljon muuta ei tällä reissulla tullu sitten tehtyäkään, mitä nyt vähän rannalla oltiin. Takas tultiin maanantaina, tiistai oli vapaa, ja keskiviikkona oli se esitelmä josta edellisessä tekstissä puhuinkin. Loppuviikko olikin sit taas vapaata, päätettiin kerrankin jäädä Bangkokiin ja kiertää paikkoja täällä. Nyt olis tässä nää maanantai ja tiistai koulua ja keskiviikkona lähetään Hong Kongiin! Sitä ennen ehkä vielä jotain juttua niistä mid termeistä.

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti