keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Throwback

Lupailin tuossa pieni ikuisuus sitten kuvia maaliskuun reissuista. Tässä tulee Thaimaa, Unkarin saatte jossain vaiheessa. Myös vapusta on ehkä kerrottava muutamalla sanalla.

Siis apua, siitä Thaimaan reissustahan on jo kaks kuukautta. Noo parempi myöhään ku ei ollenkaan, vai kuinka? Etelään kyllä tekis taas mieli, varsinkin kun vappukelit oli mitä oli. Loma oli kuitenkin siinä maaliskuussakin ihan paikallaan, onhan tuota tekemistä riittänyt. Nää kuvat kertoo mun mielestä aika hyvin siitä, mitä tehtiin loman aikana (= chillattiin ja löhöttiin).


Oltiin tosiaan Kata Beachilla Phuketin saarella ja hotellin nimi on Peach Hill Resort. Hotellilla oli pari eri allasaluetta ja niillä tuli oltua varsinkin aamupäivisin aika paljon. Allasbaarista sai maailman parasta jääkahvia ja sitä tuli kyllä sillon tällön maisteltua. Tietty myös rannalla oltiin jonkun verran, se kun oli aikalailla naapurissa. Smoothieita vedin koko ajan ja pakko sanoo et syötiin myös hyvin. :D Kaks vuotta ollu hirvee ikävä thaikkuruokia, nii sen kerran ku sinne pääsi, piti sitten ehtiä syödä paljon kaikkea. Käytiin tietysti myös ajelemassa skootterilla. Näköalapaikat ja mutkaset viidakkotiet on parasta.


Edelliset kuvat on buddhavuorelta, jossa käytiin yhtenä päivänä skootterilla. Ajo oli mielenkiintosta, koska tie oli aika jyrkkää välillä, mutta sanoisin että kannatti ajaa. Maisemat oli mahtavat, ja mäen päällä oli valtava Buddha -patsas ja kaikkee muuta settiä. Oon vaihdosta asti ollu sitä mieltä, että jos jonain päivänä menee niin huonosti, että joudun hakemaan mielenrauhaa uskonnosta, käännyn buddhalaisuuden puoleen. 

Vuorella sai lainata huiveja, että sai peittää ittensä. Itsekin olin siveettömänä liikkeellä, joten thaikkutädit auttoi mua piilottamaan itteni (kts. eka kuva edellisestä kolmesta). Vuorella oli myös apinoita, ja kuten ylläolevasta kuvasta voi huomata, ne on tarkkoja siitä mitä syövät. :D

Ja tottakai käytiin myös veneretkellä. Käytiin parilla eri saarella tsiigailemassa rantoja ja snorklattiin. Kolmas kuva on lahdenpohjukasta, jossa snorklattiin ja jessus kun se vesi oli turkoosia. Kalat oli myös siistejä, mutta melkeen liiankin tuttavallisia. Tunnen vieläkin ne kylmät väreet kun joku hipaisee uidessa jalkaa. 
Illat meni pitkälti biljardia pelatessa ja vähän auringonlaskuja fiilistellessä. Katalla ei oo kovinkaan vilkas yöelämä, mutta sehän ei meitä oikeestaan haitannut, koska bilispöydät oli sen takia usein vapaana. 

Kaiken kaikkiaan aivan loistava loma, koska tuli rentouduttua ihan kunnolla. Thaimaa nyt on muutenkin aina sydämessä, joten ei kai tuolla huonoa lomaa voi ollakaan. Lennot meni yllättävän kivuttomasti, koska ne oli suorat, leffatarjonta oli jees ja ruuat oli hyvät. Tässäpä tää tälleen lyhyesti, palaillaan Budapestin merkeissä joku päivä. 

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti