sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tervetuloa mun kesään

Jösses.

Mietin, että jaksanko ruveta edes kirjottamaan tätä nyt, koska sanottavaa on niin paljon ja huomenna ois vähän niinku aikanen aamu. Kirjotan kuitenkin. On näitä ennenki tehty vähäsanasemmin. Tässä ois ensin pari kuvaa vapulta, koska se oli loistava opiskelijavappu.


Vapun ykköstapahtuma oli CoMedian eli sen meijän ainejärjestön Harry Potter -sitsit. Heitettiin kavereiden kanssa joskus talvella läppää, että voitas toastata, eli juontaa ne, koska ollaan tämmösiä järjestöeläkeläisiä. Lopulta homma pääty siihen, että oikeesti oltiin siellä eessä vetämässä ne sitsit. Taivaalle kiitos pitkästä tukasta, sen ansiosta en joutunut laittamaan tollasta näädän näköstä peruukkia. :D Hieno kokemus, ja mikäli palaute oli rehellistä, vedettiin ilmeisesti ihan hyvin ja kaikilla oli hauskaa.


Yllä on kuva meijän vappujengistä, joka synty ku me kaikki oltiin aktiivisia vappuilijoita. Huikeinta on se, että ennen vappua en tuntenut näistä kovinkaan montaa kunnolla, mutta oli meillä kyl hauskaa.

Fiilis kun vappu on kivaa ja kesä alkaa ja paras kesäduuni.

Vapun jälkeen oli arkeen paluu melko raskasta, koska piti alkaa pakata muuttoa varten. Ollaan asuttu samassa kämpässä yli neljä vuotta, joten tavaraa oli ehtinyt kertyä ihan huomattavasti liikaa. Pari viikkoa meni pakatessa ja viimesiä kouluhommia duunaillessa ja viikko sitten olikin jo muutto. Me tultiin Espooseen, ja muuttokuorma tuli tänä viikonloppuna perässä, kun appivanhemmat toi sen. Paku on appiukon työauto, minkä takia ei ite voitu sitä tänne ajaa, kun se ois muuten jääny meille. Tää viikonloppu on sitten luonnollisesti menny tavaroita purkaessa ja eilen appivanhemmat vei meijät kattomaan Lauri Tähkää Hartwall Areenalle. Keikka oli ihan siisti, oli hyvät showt järjestetty.


Ja tosiaan, mullahan alkoi työt viime maanantaina. Odotin Ylen Mediatalon ala-aulassa, kun mua hakemaan tuli joku ihan vieras naama. Olin odottanut sitä, jonka kanssa olen ollut puheissakin, mutta sain kuulla, että käynnissä on hässäkkä, joten järjestelyjä vähän muutettiin. Sain läppärin ja tunnukset kaikkialle, kävin kierroksella ja opettelin kulkemaan siinä sokkelossa. Seurasin läheltä kun media puhui ensin Ylen riippumattomuusselvityksestä, sitten Ylegate -kirjasta ja lopulta siitä, kun firman johto kävi mediassa keskustelemassa edellisistä. Pääsin osallistumaan mediaseurantaan ja kirjotin ekat juttuni. Olin koulutuksessa ja sain luvan mennä koska vaan kattomaan Uutisvuodon kuvauksia. Tutustuin viestintätiimiin ja sain oman kahvimukin. Omasta mielestä meni noin niinku aika kivasti.

Vaikka huomenna oon ihan totaalisen kuollu aamulla, ootan tulevaa viikkoa innolla, eikä maanantai aiheuta minkäänlaisia negatiivisia tunnelatauksia. Perjantaina lähen vähän käymään Mikkelissäkin, joten superjees viikko tulossa.

Huippua kesän alkua kansalaiset!

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti