tiistai 9. elokuuta 2016

Otteita kesäseikkailuista

Juu ei ole paljon meikäläistä täällä blogin puolella näkyny. Heinäsirkat sirittää ja risupallot pyörii aavikolla, onkohan täällä enää ketään..?

Koska olen kiireinen, kärsimätön ja muutenkin kaikki päivät koneella, niin aattelin tehdä tästä ihan semmosen tiiviin pikku paketin. Edellinen vapaa viikonloppu on ollut joskus kesäkuun alussa, sen jälkeen oon ollu menossa viikottain. Nyt eletään jo vikaa työviikkoa, perjantaina alkaa loma ja meikä suuntaa Helsinkiin. Sielä matka jatkuu lauantaina Montenegroon!

Mutta palataas vielä heinäkuuhun. Himoksesta selvittiin, mutta seuraavana viikonloppuna suuntana olikin sitten jo Kajaani. Vaasa-Kajaani -väli on muuten tylsin ikinä, ainakin autolla. No kuitenkin. Oli ihan mahtavaa nähdä tyttöjä, kun pari niistä on ollut kevään vaihdossa ja yks lähti  Vaasasta jo puolessa välissä kevättä. Oon superilonen kun kohta on syksy ja kaikki tulee taas Vaasaan ja päästään kuluttamaan Oskun penkkejä ja juomaan sitä iänikuista tervakahvia.

 Käytiin kattomassa jotai vanhaa linnaa. Kattokaa ny miten cool sadetakkijengi.

Meidän porukalla homma menee aina syömiseksi. Armottoman mättämisen lisäks kierrettiin Kajaani perusteellisesti, katsastettiin paikalliset alennusmyynnit, istuttiin pihakeinussa, tavattiin Ellin kavereita ja tutustuttiin tietysti paikalliseen yöelämään. Mistä puheenollen täytyy sanoa, että ilta oli 6/5, terkkuja Kajaaniin. 

Seuraavana viikonloppuna ei tarvinnu lähteä ihan niin kauas. Lähdettiin Närpiöön mökkeilemään ja sunnuntaina olin Laurin veljen rippijuhlat Teuvalla. Oli mukavaa. Kuluneiden vuosien aikana oon ehtiny tutustua Laurin sukuun jo ihan hyvin ja kaikki on tosi mukavia. Mökkeily nyt taas on aina muuten vaan parasta. Saunottiin ja istuttiin paljussa varmaan 6 tuntia ja grillattiin ihan liikaa ruokaa.

Sitten tulikin jo mun toisen loman aika. Jaoin mun kesän vapaapäivät niin, että sain pitää kaks lyhyttä lomaa ja heinäkuun loppupuolella lähin sit viideks päiväks Mikkeliin. Sinä aikana meillä kävi vieraita Kurikasta, näin kaveria yläasteajoilta, keräsin vattuja ja mökkeilin. 

Sain lomalle just sellaset kelit ku tilasin, joten mökillä tuli viihdyttyä.Keskiviikkona palasin Vaasaan ihan vaan ollakseni kaks päivää töissä. Perjantaina suuntana oli nimittäin Helsinki ja häät. Juhlapaikkana oli Willa Söder ja pari, jota juhlittiin, oli meidän kavereita. Tai no sulhanen on Laurin kaveri, mutta ollaan viis ja puol vuotta tunnettu, joten uskallan väittää omikseni. Häät oli pienet, mutta ihanat, ja tutustuin uusiin ihmisiinkin. Myöhäänhän meillä meni, mutta seuraaana päivänä ehdittiin vielä käydä seikkailemassa Helsingissä ennen ku piti taas lähteä Vaasaan.

Tärkeitä turistikokemuksia. Vois luulla, että olin yksin, mut oikeesti siellä oli 5000 kiinalaista.

Tulipa tiivis ja sekava paketti. Seuraava viikonloppu oli myös mahtava ja täynnä junassa istumista, mutta siitäpäs en kerrokaan vielä. Pakko jättää jotain myöhemmälle, ehkä kirjotan elokuun menoista sit syyskuussa. :D

-Viivi1 kommentti:

  1. Täällä ollaan! Ja vissii on ne 5000 kiinalaistaki jossain maisemissa :D kiva lukee sunki kuulumisia vaikka tällee vähän jälkijunassa, ainaki nauratti tää postaus ;D

    VastaaPoista