torstai 5. toukokuuta 2016

Hengissä ja jotakuinkin kunnossa

Juu elikkä oli tuommonen vähän hiljasempi kausi blogin osalta.

Melkein kuukausi on mennyt ja voin sanoa, että se on tuntunu vuodelta. On ollu kandiseminaareja, tenttiä, vappuhommia ja ties  mitä. Tilanne on tällä hetkellä kuitenkin se, että vietän ensimmäistä kesälomapäivää, koska eilen palautin kandin lopullisesti. Maanantaina käyn vielä kirjottelemassa kypsyysnäytteen, minkä jälkeen alkais uhkaavasti näyttää siltä että meikä saa kandin paperit kesäkuussa. Odottelen kyllä vielä yhden tentin tuloksia, mutta se oli ekan/tokan vuoden kurssi eikä suoraan sanottuna ollut kovinkaan vaikee.

Osallistuttiin hallitustyttöjen kanssa vähän vappumölkkyihin. 

Nyt olis siis puoltoista viikkoa lomaa ennen työharjottelun alkua. Tulevana viikonloppuna mennään käymään Helsingissä viemässä kanssa-asujan kamat valmiiks, koska se muuttaa sinne kesäksi harjottelun takia. Kävästään samalla päiväreissulla Tallinnassa ihan vaan koska halpaa ja loma. Ens viikolle on myös tiedossa reissuamista. Oon joskus puoli elämää sitten mietiskellyt, että pitäisi varmaan käydä moikkaamassa kavereita jotka on vaihdossa, koska onhan se nyt hyvä syy reissata. Tällä kertaa päästään onneks idean tasolta käytäntöön, kun lähdetään yhden kaverin kanssa Pariisiin moikkaamaan toista kaveria. Jeeeee!

Kippis hyvälle hallituskeväälle, valmiille kandille ja Pariisille! 

Tän kevään jälkeen on kyllä lievästi sanottuna kaikkensa antanu olo. Pitää varmaan syksyllä harkita vähän tarkemmin tota työmäärän haalimista nii ois hengissä vielä ens vuonnakin. Nyt aattelin hakea tosta lähikaupasta ylihinnotellun jätskin ja mennä tohon takapihan nurmikolle x-asentoon makaamaan. Kattellaan!

-Viivi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti