torstai 11. helmikuuta 2016

Helmikuu

Otsikointi ei oo mun alaa, tiedän.

Täällä käy vielä joku. Oli se sitten tahatonta tai tahallista niin kirjoitetaan sitten. Harrastus se kai tämäkin on. Katoin mun kännykässä olevia kuvia ja saatoin ihan vähän soimata itteäni siitä, ettei visuaalista materiaalia oo kertyny viimesen kuukauden aikana nimekskään. Pitää vissiin alkaa ottaa jotain tekotaiteellisia höttökuvia pahvimukeista ja kirjoista.

Kevyttä iltalukemista eli kandimateriaalia.

No mutta kuitenkin. Tekemisen puute ei oo päässy vaivaamaan ja kandiakin on kasassa rapiat viis (5) sivua. Se on kuulkaas neljäsosa eli vois sanoa, että melkeen valmis. Kokouksia mahtuu jokaseen viikkoon ainakin pari ja on mulla joskus joku luentokin. Hommat on tällä hetkellä sievästi ilmastuna levällään, koska tekemistä olis kandin lisäks kurssien ja koulutuspolitiikan muodossa. Oon kuitenkin aika innoissani, koska reilun viikon päästä koittaa Vyyn (yliopiston ylioppilaskunta) 48. vuosijuhlat. En ollu alunperin menossa, mut pakkohan se on mennä CoMediaa edustamaan, varsinkin kun meijän porukka on niin mahtava. Ja koska löysin kivan mekon, se on aivan pätevä syy. Tiedossa siis ankaraa juhlimista.

Sitä ennen olis tulevan viikonlopun pikavisiitti Joensuuhun. Mennään äiteen kanssa vähän festareille. Lunta Ilosaaressa on ykspäivänen festari, jonka kuudesta (?) esiintyjästä mennään kattomaan Amorphista, Viikatetta ja Mustaschia (voi kyllä, se oli niin hyvä viimeks, että pakko nähä uudestaan). Kivaa. Junassa istuminenki on ihan fine, tässä kun nyt on kuitenkin tätä tekemistä jonkun verran. Siinähän tekasee vaikka pätkän kandia.


Ulkoiltua on tullu sen verran mitä kodin ja yliopiston välillä on matkaa. Tää kuva todistaa yhtä niistä harvoista päivistä kun lähin kotiin valosaan aikaan.

Ihan tollasia kivoja juttuja tulossa. Muu aika tuleekin sit hajoiltua aika reippaasti, meinaa nimittäin vuorokaudesta tunnit loppua. Aiemmin täällä tuli myös stressailtua harjottelupaikan löytymistä. Työn alla sekin on, mut mainittakoon että ens viikolla on tiedossa yks työhaastattelu. Siitä lisää sit sen jälkeen.

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti