keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Ryhtiliike

Se on ohi! Syksy on ohi! Tentit on takana, harkkatyöt palautettu, alkava joululoma kestää tänä vuonna 2kk ja lumikin tuli sopivasti maahan. Ja ihan ku se ei riittäis. Tehtiin ryhtiliike ja varattiin lennot! Lähdön hetki koittaa 10.2.2015 eli tj alle kaks kuukautta. Voiko pieni ihminen olla näin täpinöissään?

Tosiaan ollaan lähdössä aika aikasin siihen nähden, että opinnothan meillä alkaa vasta maaliskuussa. Suunnitelma on kuitenkin sellanen, että mennään Bangkokiin, josta sit lähetään (todella yllättävän) halvoilla lennoilla reissaamaan mm. Phuketiin ja sen edustalla oleville saarille. Googlen kuvahaku on ystävä ja ainakin Phi Phi ja Koh Lanta on varmoja kohteita. Myös Krabi kiinnostaa. (Okei mikä Thaimaan rantakohde ei kiinnosta? Ehkä otan tavotteeks kiertää ne kaikki.) Tarkotus nyt kuitenkin olis ottaa rennosti ja napsia liikaa samanlaisia rantakuvia ennen opintojen alkua. Tähän liittyen ollaankin oltu yhteydessä meidän kohdemaan vaihtarivastaavaan, jonka kanssa ollaan päästy aiheeseen asuminen. Saadaan yliopiston kautta kämppä, joka tulee maksamaan n. 50-160e/hlö/kuukausi riippuen asunnon koosta. Ihan törkeen halpaa. Seuraava missio onkin asumishakemus. Suunnitelmissa kun on olla Bangkokissa muutama päivä ennen rantojen valloitusta.

Kun kuulin tulleeni valituks vaihtoon, aloin ekana miettiä kaikkea oleellista, kuten että mitä pakataan mukaan neljän kuukauden reissulle. Nyt kun lähtö alkaa olla noinkin lähellä, niin eikö ookin ihan relevanttia miettiä mitä ottaa mukaan ja miten selviää 15 tunnin lennosta?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti