tiistai 9. joulukuuta 2014

Alku

Suunnilleen vuosi sitten kuulin pääseväni vaihtoon Bangkokiin. Sitä oli sillon ihan yhtä vaikee uskoo kuin nyt. Olen Viivi. Opiskelen viestintää. Tokaa enkä todellakaan vikaa vuotta. Asuin Mikkelissä, muutin Vaasaan. Nyt mietin, miten pärjään matkalaukullisella tavaraa neljä kuukautta Thaimaassa.

Siitä on nyt oikeesti sitten jo vuosi kun kuulin sinne vaihtoon pääseväni. Jollain tasolla tästä on ehkä tulossa todellisempaa nyt kun lähtöön on enää vaan se pari kuukautta ja jännittää ja oon iha pähkinöinä tästä mut edelleen on liikaa tekemistä ennen sitä  maagista hetkeä kun lentoemäntä hymyilee ikuista hymyään ja toivottaa tervetulleeks lennolle. Mitä tässä vuoden aikana on sit saatu aikaseks? Opintomaksu on maksettu. Mitä on tekemättä? Oleskeluluvat pitäs hoitaa, Kelalle pitäs ilmottaa tukimuutoksista, asuntoa pitäs tiedustella, rokotteita hankkia, rahaa hankkia, lopettaa stressaaminen, varata lennot, päättää päivä, päättää kohde, hankkia elämä, mitä? Eipä noita asioita niin paljon ole, mutta jostain syystä tykkään aina stressata kaikesta. Pelkästään se opintomaksun maksaminen oli seikkailu josta sais vähintäänkin Twilightin tasosen kirjasarjan. Ulkomaanmaksu? Ai semmosiakin on, eikö ne kaikki meekään samalla lailla? Katoppas vaan, tää heitti mut ulos. Aijaa, tilillä ei ookaan tarpeeks rahaa. Ai se raha ei lähekään heti? Kuitti? Mikä kuitti, mä mitään kuittia saanu? Onneks en oo lähössä yksin. :D

Jos tänne nyt joku sattuu eksymään niin tervetuloa, katotaan mihin tää tästä lähtee kehittymään vai lähteekö ollenkaan. Tarkotus nyt kuitenkin olis lähinnä vaihtoon liittyviä juttuja tänne laittaa, ehkä sivussa ihan pienesti jotain muutakin. Lähtö olis tossa joskus helmikuussa, sitä ennen muutama pieni mutka vielä, toivottavasti ei mennä ojaan. Kirjottelutahdista en sano tässä vaiheessa vielä mitään, tarkkaa harkintaa voidaan suorittaa sit jos tätä alkaa oikeasti joku seurata.

Nyt se on tehty. Olen aloittanut.

2 kommenttia:

  1. voi mitä paskaa!
    NOEIIIII! Sähän kirjotat sit joka ikinen päivä ja pitkästi, eiks jeh?

    VastaaPoista
  2. Not. Ehkä sit siellä Thaimaassa. Tää on vaan tällasta alustusta.

    VastaaPoista