sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Kooste kuluneesta lukuvuodesta

Taas multa kysyttiin, enkö enää kirjoita blogia. Tämä nyt vaan viestii siitä, että joku käy täällä edelleen, joten miksi en jatkaisi silloin tällöin kuulumisten kertomista huolimatta siitä, että aikaa edellisestä kerrasta on vähän vierähtänyt.

Meneillään on isoja muutoksia, jotka on aiheuttanut pienen pientä kriisiä. Mun viimeinen opiskelijavuosi on päättymässä, ja toukokuussa muutan pääkaupunkiseudulle pysyvästi (tai niin pysyvästi kuin muuttoaltis liikkuvaa elämää viettänyt voi muuttaa). Valmistuminen on oikeasti käsillä, sain viimeiset tentit läpi, ja gradun puolikas käsitellään seminaarissa nyt huhtikuussa. Loput gradusta on tarkoitus kyhätä kasaan kesän aikana.

Siihen liittyen erikoista on myös se, että en ole menossa kesällä ollenkaan töihin. Tämä on ensimmäinen kesä vuosiin, kun aion ottaa vähän omaa aikaakin ja hengähtää ennen kun menen oikeisiin vakitöihin. Satunnaista työkeikkaa teen kyllä mutta en kokopäiväisesti.

Kriisi tämä on siksi, että olen liian tottunut Vaasaan ja opiskelijaelämään ja siitä on todella vaikeaa päästää irti. Ei vähiten siksi, että tänne jää paljon tärkeitä ihmisiä. Viiden vuoden aikana on ehtinyt luoda sellaisia ystävyyssuhteita, joita en olisi voinut kuvitellakaan kun opintoni aloitin.

Tää vuosi on ollut edeltäjiensä tapaan ihan älytön.

Syksyllä oli pari reissua (Kroatia/Bosnia & Hertzegovina ja Puola), ja olin perustamassa yllättäen uutta vaaliliittoa edarivaaleissa. Homma niin sanotusti eskaloitui ja yhtäkkiä meillä oli suurin ehdokaslista ja ihan mahtava porukka. Edarihommista tuli jälleen sydämen asia, ja nyt oon toiminu meidän uuden edariryhmän puheenjohtajana.

Lisäksi juhlittiin CoMedian synttäreitä ja käytiin Jyväskylässä viettämässä viikonloppua ihanien ihmisten kesken.

Gdansk kohteli hyvin. Suosittelen joulumarkkinakohteeksi. 

CoMedian synttäreillä näky vissiin vähän naamasta että saman illan edrivaalivalvojaiset jännitti.

Pikkujouluja vietin äitin kanssa Hartwall-areenalla Raskasta joulua -keikalla, uusi vuosi meni fiinisti Haikon kartanossa.


Kevät on mennyt pääosin gradua tehdessä ja ikäkriiseillessä. Tammikuussa käytiin päiväreissulla vihdoin ja viimein Uumajassa, ja helmikuussa oli yksi kevään kohokohdista kun juhlittiin ylioppilaskunnan 50-vuotisia.

Kohti ruotsalaista auringonlaskua.

 Vujujännä.

 Melekoset kinkerit.

 Silliksellä yllättävän eläväistä porukkaa.

Tämä kuva ilmentää virallisesti sitä fiilistä kun tutkinnon vika tentti menee läpi.

 Maaliskuussa käytiin Dublinissa. Ihana paikka.

Huhtikuu menee lähinnä Vaasassa ja kohtahan se ois jo vappukin. Jos esim. reissuista kiinnostaa lukea enemmän niin kertokaa ihmeessä. Muussa tapauksessa palailen asiaan varmaan vapun jälkeen. Yritän nyt kuitenkin pitää tätä blogia jatkossakin elossa edes jossain määrin.

-Viivi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti