sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Mahtaako olla enää elossakaan

No oon mä, just ja just. Jälleen kerran oon haalinu liikaa tekemistä syksylle, ja taas ollaan ihan burn outissa. Hallituskausi vetelee viimesiään, vujuihin on viikko (tilanne SOS) ja maisteriopinnot tuntuu vievän aika paljon enemmän resursseja kun kandiopinnot. Tuntuu että kaikki hommat on tällä hetkellä ihan levällään.

Alkusyksy meni hallituksen kanssa fuksitapahtumia kiertäessä, mutta sit kun ne kurssit alko niin ne muuten alko oikeen rytinällä. Tän vuoden tavotteena mulla on suorittaa kaikki läsnäolopakolliset kurssit, koska ens vuonna olis sitten vaan gradu ja ehkä jotai verkkokursseja. Ne ajattelin saada tehtyä pk-seudulta käsin, koska lähen sinne mahd. pian paremman puoliskon perässä.

Asun siis tällä hetkellä  suurimman osan ajasta yksinäni, ja sen takia on pitäny keksiä kaikenlaista iltatoimintaa. Kavereiden nurkissa tulee roikuttua paljon, ja meidän pikku porukkaan on tänä syksynä tullut pari vauvaa, joita on sitten käyty ihmettelemässä.

Sisu, mun uus bestis.


Huippulaatuinen kuva ajalta, kun oli vielä energiaa.

Lenkkimaisemat on ollu jees. 

Joinakin päivinä ulkoilu rajoittuu kodin ja yliopiston välille.


Tuossa taannoin tuli myös hoidettua oma viimenen varsinainen hallitustehtävä, eli CoMedian uraputki. Sekään ei syksyn teemaa noudattaen menny ihan _putkeen_ vaan osa tapahtumista jouduttiin perumaan. Uraputken idea siis on, että siinä on työelämälähtösiä vierailuja ja vierailijoita parin viikon ajan. Olin siinä vaiheessa niin elämääni kyllästynyt kyyninen stressipesä, ettei oikeestaan ees jaksanu kiinnostaa, vaikka vähän pieleen menikin. Yks onnistuneista tapahtumista oli vierailu Kyrö Distillery Companyyn, joka tekee maailman parasta giniä (on siis palkittu, ite en niin ginistä perusta). Vierailu oli kuitenkin mielenkiintonen ja sinne saatiin porukkaakin ihan hyvin. 

Nyt pitäiskin vaan löytää itelleni seuraaja, kirjottaa sille hallitustestamentti ja kouluttaa se hommaan. Niin tai jos noista vujuista ensin selviäis..niihin varmaan palaan täällä sit joskus juhlien jälkeen. Ens kevät onkin pelkkää opiskelua, koska järjestöhommat jää taakse. Kui outoa? 

En todellakaan tiiä, koska ehin taas kirjottamaan, vaikka kiinnostusta saattais ollakki. Olis ihan kiva kertoa esim. kursseista, joita meillä maisterivaiheessa käydään, mutta enpä tiiä kiinnostaako tuo lopulta kovin monia. Saa ilmaista mielipiteitä. Vujuista nyt ainakin kerron jotain joskus.


-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti