perjantai 25. syyskuuta 2015

Comeback

Täällä käy edelleen joku. Joskus.

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, sain kesän aikana tähän blogiin liittyen kommentteja, jotka lämmitti mieltä mitä huomattavimmissa määrin. Kuulin yllättäviltä tahoilta, että menoa on seurattu ja jatkokin kiinnostaisi. Tuntuu hienolta, että joku haluaa lukea tällasen perusjampan kuulumisia ja jaaritteluja siitä mitä oon tehny. Nää kommentit on jääny silleen kasuaalisti hengailemaan takaraivoon, minkä takia oon nyt täällä taas. Tällä hetkellä on vaikeeta sanoa, miten jatkan kirjottelua, mutta mielessä on ajottainen kuulumisten tarinointi ja elämäntilanteen ruodinta, mahdollisesti jopa kandiavautuminen.

Edellinen postaus jäi melko tekstipainotteiseksi, joten laitetaanpa tähän tämmönen sekalainen seurakunta kuvia kesälta ja alkusyksyltä pikakatsauksena menneisiin kuukausiin.

Lähettiin äitin kanssa käyttämään koiraa vähän pidemmällä lenkillä ja suunnattiin Repovedelle Mikkelin tuntumaan. Hyviä lenkkipolkuja ja maisemat mitä parhaimmat, suosittelen ehdottomasti kotimaan matkailijoille.Elokuun alussa kesän kylmyys painoi jo siinä määrin, että napattiin kaverin kanssa matka Barcelonaan. Syksy on alkanu rauhallisesti, kursseja riittää ja joulukuun alussa siintää uhkaavasti kandikurssin eka tapaaminen. Koska tälle vuodelle ei kandin kanssa tappelemisen lisäks oo tiedossa juurikaan mitään jännää, näyttäis siltä että pitää alkaa suunnitella vuosijuhliin osallistumisia ja mahdollista edustajistoon hakeutumista. Näistä jutuista lisää myöhemmin, nyt tulin vaan kertomaan et tääl  mä oon. Kauheen vaikeeta tällanen pitkän ajan kuulumisten tiivistäminen, jatkossa taidan keskittyä pienempiin kokonaisuuksiin.

ps. tänään tuli opintopisteet vaihdosta eli se on nyt virallisesti loppuun suoritettu. Sivuaine johtamisesta ja journalistiikasta check!

-Viivi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti