torstai 23. helmikuuta 2017

Kekkereitä ja viikonloppureissuja

Hei vaan hei!

Helmikuu on ollut ihan suht jees. Oli yhdet vujut, yks nopee Tallinnan reissu, paljon treeniä ja toiveita herättävää keskustelua kesän harkkapaikasta.

Tuli tosiaan varattua extempore reissu Tallinnaan tuossa pari viikkoa sitten kun tiedossa oli anyways vapaa viikonloppu etelän suunnalla. Bongattiin talvialesta ihan hyvän hintaset laivamatkat ja yöpymiset, olikohan jotain 55e per turpa kaikkineen. Agendana oli ihan vaan syödä hyvin ja ottaa chillisti, mikä ainakin omasta mielestä onnistui ihan hyvin. Tähän väliin pari reissuvinkkiä. Jos kohtuuhintanen hyvä pubiruoka kelpaa, voin suositella sellasia paikkoja kun Hell Hunt ja Route 13. Hell Hunt on myös panimo, joten niiltä löytyy hyvää halpaa omaa tuotantoa.


Sitten niihin vujuihin. Ne oli viime viikonloppuna. Oli kivaa. Mukana oli hurjasti kavereita, ja menihän meillä myöhään. Ruoka oli hyvää, vujuilla se yleensä on. Seuraavana päivänä kokoonnuttiin porukalla kaverien kimppakämppään ja maattiin kaikki kasassa levitetyllä sohvalla toipumassa. 

Mun tukka oli upea ja siitä krediitit maailman parhaalle Emmalle.

Mekko oli sama kuin vuosi sitten Vyyn vujuilla, mutta onhan tuo kiva. (tarkennuksessa ollu vissiin ongelmia)

Siinä melkonen siivu neljännestä vuosikurssista. Fuksit '13, hieno vuosikerta. (kuva: Sami Pulkkinen)


Noin muuten tässä on elelty ihan rauhallisissa merkeissä. Kesäkuntoa on tullut vähän työstettyä, koska reilun viikon päästä suuntana on Thaimaa (JEEEEEE). Siitä tulee ihan varmasti kuvamateriaalia. Kouluhommaa toki riittää, mutta ei siihen tällä hetkellä kuole. Kattellaan sitä puolta sitten huhtikuussa. :D

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti