lauantai 14. tammikuuta 2017

2017

Viime syksy oli raskas, sitä ei käy kieltäminen. Tälle vuodelle oon luvannu itelleni vähän enemmän armoa ja vähän vähemmän stressiä. Treenaamiselle aion löytää enemmän aikaa. Hallitushommat on historiaa, ja kevään lopulla häämöttää muutto Espooseen. Tää kevät tulee olemaan viimenen täyspäiväsen opiskelun lukukausi. Gradun teen sitten, kun aika on kypsä. Opiskelijaelämän loppuminen hirvittää, mutta toisaalta sitä myös odottaa.


Voiko Vaasasta ottaa liian monta maisemakuvaa?

Matkageeni jyllää, joten maailmalle on päästävä. Maaliskuun alussa otetaan nokka kohti vaihtokotia Thaimaata. Otetaan ihan vaan rennosti, syödään hyvää thaikkuruokaa ja ajetaan skoottereilla. Eikä siinä vielä kaikki. Äitinkin kanssa on reissattava, joten kevään aikana käydään myös Budapestissä. Siellä en oo ennen käynytkään, mutta ainakin semmoseen terveyskylpylään on päästävä.

Thaimaa calling <3

Kesä ja syksy näyttää vielä epäselvältä. Harjoitteluun tai kesätöihin olis tarkoitus mennä, mutta jos kesäksi en pääse, niin sitten lomailen. Teen sitten syksyllä sen harjoittelun. Hakemuksia on laitettu, ihanteellisinta olis päästä sellaiseen paikkaan, jossa voi jatkaa kesän jälkeen vakituisena.

Palautin eilen pari isoa kouluhommaa, joten vietän pitkästä aikaa vapaata Vaasaviikonloppua. Näitä tarttis enemmän. Nyt juon saavillisen kahvia ja lähden salille.

Hyvää tätä vuotta!

-Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti